Wat wij zijn

Missie

Missie

Office World streeft als brancheorganisatie voor leveranciers van kantoorartikelen en producten voor bedrijfsvoering, samen met haar leden, op basis van actieve participatie, naar het continu bevorderen van de kwaliteit en relevantie in de complete branche, door haar leden een kwalitatief en onafhankelijk platform te bieden waar op prettige wijze waardevolle kennis wordt uitgewisseld.

Lees meer
Visie

Visie

Kantoorartikelen en producten voor bedrijfsvoering zijn er in vele vormen en maten en bijna iedereen komt hier dagelijks mee in aanraking, als gebruiker thuis of op het werk. Het zijn producten en diensten die nuttig of noodzakelijk zijn en die je als gebruiker snel en eenvoudig beschikbaar wil hebben als de behoefte ontstaat.

Lees meer
Organisatie

Organisatie

Voortvloeiend uit onze missie stelt Office World zich het doel om door middel van actieve participatie van al haar leden de kwaliteit en relevantie in de gehele branche continu te verbeteren en te optimaliseren.

 

Door het intensief onderhouden van contacten met (inter)nationale instanties kan Office World haar leden doorlopend informeren over actuele zaken die van invloed (kunnen) zijn op de bedrijfsactiviteiten en –resultaten van aangesloten leden.

Lees meer
Historie

Historie

In 1948 werd Boleka opgericht. Boleka trad op als belangenbehartiger en sparringpartner namens toonaangevende leveranciers van kantoorartikelen van de georganiseerde vakhandel die zich destijds in 3 individuele partijen hadden verenigd.

 

 

 

 

 

Lees meer