Wie wij zijn

Bestuur

Bestuur

Office World is een vereniging voor en door haar leden. Initiatieven komen uitsluitend tot stand door actieve input en support van haar leden in wisselwerking met het bestuur. De vereniging en het bestuur van Office World kan niet bestaan zonder actieve participatie en bijdrage van de leden.

Lees meer
Leden

Leden

Office World is het netwerk- en kennisplatform voor leveranciers van kantoorartikelen en producten voor de bedrijfsvoering.

Wij bieden een platform voor ondernemingen die zich bezig houden met het produceren, distribueren en/of verkopen genoemde producten aan Nederlandse eindgebruikers, hetzij in de professionele markt (B2B), hetzij de particuliere markt (B2C).

Lees meer
Secretariaat

Secretariaat

Het secretariaat van Office World wordt in opdracht uitgevoerd door het NVG

(Nederlands Verbond van de Groothandel) in Den Haag.

Het NVG zal zorg dragen voor de secretariële, organisatorische, communicatieve en financieel-administratieve ondersteuning van het bestuur van Office World en haar voorzitter.

Lees meer
Sponsors en partners

Sponsors en partners

Om onze leden nog meer professionele ondersteuning te kunnen bieden, zoekt Office World nieuwe sponsoren en partners.  Via info@officeworld.nl kunt u ons sponsorplan aanvragen. Op onze sponsor en partner pagina treft u een overzicht van de betreffende samenwerkende organisaties.

Lees meer